Dagens gang

Dagens gang

Institutionen har åbent hver dag 7.00-17.00. Her kan I læse lidt om hvad der sker i løbet af dagen i institutionen.

Vuggestuen

Institutionen åbner kl. 7.00, hvor der serveres morgenmad hos Delfinerne indtil kl. 7.45. Omkring kl. 8.00 fordeler vi os ud på alle stue, så børnene kan blive afleveret i deres vante omgivelser.

Kl. 9.00 spiser vi lidt brød og frugt, hvorefter vi laver forskellige aktiviteter fx går vi på legepladsen, bruger kroppen i tumlerummet, går en tur i lokalområdet, er kreative, synger, danser eller leger på stuen. Vi deler børnene op i mindre grupper. det giver et større nærvær, ro og bedre betingelser for at fordybe sig.

Kl. 11.00 serveres der frokost og derefter tager størstedelen af vores børn en middagslur.

kl. 14.00 spiser vi eftermiddagsmad og eftermiddagen bruges på leg, aktiviteter på stuen eller vi går på legepladsen eller i tumlerummet.

kl. 17.00 lukker vuggestuen og vi siger tak for i dag.

Børnehaven

Institutionen åbner kl. 7.00 hvor der serveres morgenmad. Omkring kl. 7.30 begynder vi at gøre os klar til at skulle med bussen, som kører fra institutionen kl. 8.00. Busturen tager ca. en halv time.

Det først vi gør, når vi kommer ud til børnehaven er at lave morgengymnastik. Derefter får vi lidt frugt og brød, hvorefter vi laver forskellige aktiviteter.

Omkring kl. 11.30 spiser vi frokost og efterfølgende er der stilletid for de børn der trænger til et middagshvil.

Der laves forskellige aktiviteter indenfor og udenfor og omkring kl. 14.30 spiser vi eftermiddagsmad.

kl. 15.00 pakke r vi sammen og lukker institutionen af og kører tilbage til Sydhavnen igen. Bussen er tilbage omkring kl. 16.00. hvis man ikke bliver hentet ved bussen, går vi ind og leger i opsamlingen.

Institutionen lukker kl. 17.00 og vi siger tak for i dag.